12 nov. 2013

Toppenhelg i Götet!





Testar att skriva ett litet inlägg...

Har varit inaktiv länge nu då jag tappade sugen på att skriva, samt att mitt bildutrymme tog slut, men prövar nu igen med att skriva...

Har i helgen varit i Göteborg med min man och myst på hotell, umgåtts med underbara vänner och ätit FANTASTISKT gott! Säger bara VILKEN HELG!!! UNDERBART!

På fredagen när vi kom så började vi med  en 7-rätters lyxig avsmakningsmeny på restaurant Sjömagasinet tillsammans med makens bästa vän och hans fru. Supergott, mysigt och trevligt! Jag säger bara, vilken mat de serverar där! Helt otroligt!!!

Lördagen började med god hotellfrukost varpå vi sedan tog oss en sväng på stan. Shoppade en parfym till mig, badkläder till oss båda, (eftersom vi glömt det hemma), champagne och lite lyxig choklad från Systrarna Karnolds chokladbutik. Sedan tog vi oss en efterlängtad sushilunch innan vi åkte hem till hotellet och upp på relaxavdelningen för lite bastu och bubbelbad. 
Myste sedan på rummet en stund med vår choklad och champagne innan vi åter åkte ner till stan för att äta middag med bästa väninnan och hennes man på den Indiska restaurangen Maharani. Även denna kväll prövade vi avsmakningsmenyn och blev mer än positivt överraskade!!! Vi visste ju att det var bra mat där, men inte att det var sååå bra!!! Alla fyra var supermöjda! Rekommenderas varmt! 
Efter middagen var  vi lite sugna på att göra stan lite och hamnade på Releaseparty på Jazzhuset. Ett band som hette Katakomb släppte sin nya platta. Trevligt med lite livemusik! 
Sedan åter till hotellet för en god natts sömn innan avfärd hemåt på söndagen.
Som sagt, en riktig toppenhelg!!! :-)

 
 

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar