11 feb. 2012

Finbesök och renoveringsplaner

Idag har vi haft roligt besök av barnens farmor, faster och lille kusin. Farmor brukar ge barnen något litet på alla hjärtans dag, men det passade inte så bra att ses på tisdag så vi tog det idag istället. :) Vi fikade kladdkaka med grädde och hallon, och barnen lekte med sin lille kusin! Myspys!
Min svägerska hade även med sig en duk som hon köpt åt mig på Ullared. Det är en vit "linneduk" som är ytbehandlad med något slags teflonaktigt så att inga fläckar fastnar på den. Det är bara att torka av det man spiller, t.o.m rödvin! :) Ska bli spännande att testa den!

Jan har nu målat tak, lister och väggar i "förrådet", så nu är det vitt och fint överallt, samt skruvat upp en låda/lucka för att skyla proppskåpet. Jättebra blev det! I morgon blir det en andra strykning av färg och så ska vi beställa en svart heltäckningsmatta. Hittade en sight på nätet:  http://www.kilandsmattor.se/  som levererar mattan i precis den storlek man vill ha hem till dörren för endast 69:- i frakt och leveranskostnad. Det gillar vi!
Heltäckningsmatta - Nevada svart


 Ska även beställa tapet till en fondvägg. Just nu lutar det åt att det blir den här:

Tapet: Laurito Shadow från ROMO.

Visst är den snygg!? Tror att det kan bli coolt ihop med den svarta heltäckningsmattan!


Sigrid (katten) och vi har melodifestivalmys i soffan ikväll...  Tycker nog att David Lindgrens bidrag var bäst i den här omgången. Så med andra ord rätt låt vann... Men utklassas ändå av Loreens framförande och låt Euphoria förra veckan. Den var helt klart outstanding! Skam om vi inte skickar henne till Azerbadjan!


Upp med tuppen i morgon för simskola kl 09:00 med fröken Tilda! Jippi! ;)

2 kommentarer:

  1. Oj, vilken häftig tapet, man blir helt snurrig av att titta på den, det ser ju ut som den lyser. Hiss från mig! Och hur ska du testa duken? Hälla rödvin på den med flit? ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att nån mer gillar tapeten! :) Haha, ja det får jag testa! Eller förresten, det har vi ju redan provat hemma hos svägerskan som har en likadan duk! ;))

      Radera